Hello Sunday !

Inatt har jag för en gångs skull sovit helt skönt.. Hade jordens ont i huvet när jag somnade så vid 07 steg jag upp å tog en till panodil å de gick över så jag kunde sova några timmar till :) Har stigit upp nu för en halvtimme sen och ätit 2 passionsfrukter till frukost, Nu dricker jag en kopp te Green Mango.

Kan fortfarande inte fatta att skolan börjar imorn ?! Helt sjukt... Jag vet inte om jag ska tycka att lovet har gått fort eller sakta.. Men en sak är då säker att det har varit jävligt långt med tanke på att jag inte vart i skolan nå sen Maj. Jag klagar inte på vädret som alla andra för ja tycker de har varit skönt, Jag har hunnit med det mesta om inte allt jag planerat och haft mkt kul.

Ja men nog om sommarbabblet, Jag behöver hjälp med vad man köper åt sin karl på 1-årsdagen och vad man ska hitta på för nåt ? Emil lär ju inte komma på nåt han önskar sig iaf så jag får nog fundera ut det själv. Det finns ju iaf lite olika saker man kan göra.. Antingen kan vi vara i Pajala å festa på römppä exakt som vi gjorde den dagen vi blv tsm, Eller så kan man gå på resturang, Eller laga mat hemma åsen bada me ljus å allt å sen massage å grejer. Beror ju på om man ska ha det roligt eller romantiskt haha :D

Får väl ringa å spekulera lite med honom , Senare.. Nu är han väl bakis å blir arg om nån väcker han ;D



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0