Torsdag

När jag vaknade imorse var jag täppt i näsan, Hade ont i huvet och smärta i nacken. (Märk här skillnaden, Att ont och smärta är olika saker. Tror ont är något som bara finns där medans smärta stör ens vardag. Detta är förstås bara något jag själv kommit på men de är garanterat så. Mihi ;D). Det var även så att mina lungor kändes som om jag hade rökt hela mitt liv, Så jag tog en bricanylis... Och mitt hjärta började slå helt ojämt. Så man kan säga att jag var ytp 80 år gammal i morse. Ja just för att jag var så gammal och full av krämpor stannade jag hemma och slapp 3 timmar Medicinsk Grundkurs om det ens är den kursen vi har nu ? Kanske gjorde klart den i 1an.. Hihi tur jag har koll.

Iallafall så har jag varit ute med min hund och sen dammsugit.. Jag har gjort ett korsord oxå som jag slutade med när jag inte kom på nåt mer. Mitt paket från hm har kommit idag och kläderna var bra och billiga. Jag har lagat linssoppa till mat som Mamma tyckte var alldeles förfärligt stark.. Jag tyckte den var go =). Åt hursomhelst ciabatta med kryddsmör till det. Jag har ätit två bullar idag oxå... Och kanske en kaka =)


Detta är Receptet på den smaskismaskiga linssoppan som kostar typ 4 kr per portion och är massa nyttigt.
HOW COOL IS'NT THAT :D

2-3 potatisar
Lika mkt morötter (Men dom är äckliga så ta bara lite)
Finhackad halv lök om man vill
Röda linser, Kanske 1 dec.
Halv burk krossade tomater
Vatten, Typ 7 dec
Buljongtärning med valfri smak
Lite tomatpure
Massa kryddor... Cayenne, chili, curry, grillkrydda, peppar, salt, paprika, vilök (färsk)

Sätt lite olja i en gryta och häll dit massa kryddor +(ev lök och vitlök), Hävi den hackade potatisen, Sen linserna, Häll i vatten.
Kasta dit lite buljongtärning å tomatpure å morötter. Häll i tomaterna och lite mer kryddor. Låt koka nåt tag.
 
Ät, det är gott med nåra små klickar creme fraige i :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0