:(

Åh jag är så lessen... Vet inte hur jag ska göra. Nu började Mamma prata om att sälja Troja.. Å alltså, Det är ju mkt jag inte kan göra, Jag måste snabba mig hem från skolan varje dag, Planera alla dagar efter Troja å jag har ju inte alls tid eller ork att ge henne allt hon behöver. Och om inte så länge är jag ju 18 och kommer börja jobba.. Vet inte hur jag trodde att jag skulle ha tid.. Kanske trodde att det var mindre krävande. Men hur ska man veta att dom får det bra.. Ska hon gå där varje dag och undra vart vi är för att sen helt glömma bort mig. Ska jag leva med varje dag att jag lämnade bort mitt lilla barn.. Åh jag vet inte.

Nu när jag har Emil vill jag ju vara borta på helgerna oxå.. Men hur skulle jag må utan henne, Mitt lilla barn.. Om ingen var hemma och mötte mig varje dag, Ingen att bara gå å klappa..Åh det är så jävla tungt val. Det är hemskt..Och gör så jävla ont.


Kommentarer
Anna-Viktoria

Det hemskaste som finns sånt där...
Vi var tvugna att ta bort våra 2 killar i somras.. och det var det värsta jag någonsin gjort. Men jag vet att det var det bästa för dom.. Även fast det gjort sjukt ont för mig.
Man kan inte tänka egoistiskt, man FÅR INTE, när det gäller djur. Man måste alltid se till vad som är bäst för dom.. för dom har ingen möjlighet att säga det själva. Och dom älskar matte eller husse oavsett vad.
Men fråga dig själv om du är villig att lägga ner all den tiden som det tar på henne, om du är beredd att offra utekvällar och fester för henne.
Jag har valt bort det, "festar" kanske en gång varannan månad nu.. nästan alltid hemma hos nån där min busa kan vara med. Jag kan inte åka bort över en helg bara för att jag känner för det, kan inte ta en sista minuten till kreta..
Och jag älskar att det är så!! För jag har ju min älskling =)
Svårt val som sagt.. hoppas du kommer fram till något =) Lycka tilL!

2007-10-23 @ 23:14:22
URL: http://annaviktoria.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0