Tisdag

Första dagen på praktiken idag, Å jag kan ju säga att jag känner mig inte så jävla lockad att genomföra dom här 5 veckorna av megsakittrist praktik, Ja jag kommer nog helt enkelt ! De var inge kul de var äckligt de var bleeueh.... Fick värsta ont i magen å ångesten direkt jag kom dit.. Samma när jag kom tillbaka från lunchen.. Nä fyfan vet inte hur jag ska stå ut ?!

For hem sen å fortsatte läsa min bok som jag knappt kunde slita mig från inatt, Har läst ut den nu.. Över 300 sidor på ett dygn är väl inte så illa va ;) ? Den var mest bra i början.. Sen började det komma in en massssa svammel som inte hade nå med handlingen å göra (Som det ALLTID gör i böcker) Bara för att författaren vill få ur sig nåt sånt där konstnärligt komplicerat typ.  Jaja anyway.. Mamma ringde å frågade om vi skulle äta Junkfood idag å visst ville jag väl det !! Blir ett kycklingmål från korvgubben med världens godaste Kycklingburgare, Strips, Smältost och Cola. Seriöst, Har ni inte smakat det än, DO IT !

Sen idag, Ska jag köpa en ny säng.. En 120's eftersom min jag har nu bara är 90. Ska bli skönt att slippa trängas med Emil :P. Ja sen har jag väl inte nåmer planer förutom att typ... Äta, Duscha åsånt.. Hade tänkt dammtorka redan igår men det lär väl aldrig bli av :)

image137


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0