Mäjbi Bäjbi

Jo, Imorn ska jag stiga upp vanlig tidig tid och åka till skolan, Börjar ju egentligen inte förrän 09.50 men jag måste prata med min mentor.. Om praktiken. Sen blir det att vänta på att engelskan ska börja (Förhoppningsvis kommer Cissi å väntar med mig) Efter engelskan är det iaf dags för helg, Skulle ju egentligen ha "jobbat" då.. Men efter mitt samtal med Maj imorn blir det inge mer praktik för mig.
Min helg, Kommer ju vara alldeles otroligt händelselös ! :(
Saknar Emil nå jävulskt.. Jag vill åka dit å vara en hel vecka men jag kan ju inte lämna Troja, Emil tyckte jag kunde ta med henne på bussen.. Men jag blir rädd av bara tanken att ha det yrvädret på en buss över 4 timmar med massor av människor hon absolut bara måååååste hälsa på.. Hoppa på dem, kanske slicka i ansiktet lite oxå :P... Haha nä men jag började fundera iaf.. Kanske det skulle gå om man åker sent en vardagskväll om hon fått vara ute å springa riktigt mkt under dagen så hon är trött å sover på bussen som förhoppningsvis inte är överfull då ?

Jaja vi får se :).. Kan iaf inte åka dit denna helg för min karl ska på firmafest. Jag skulle ju faktiskt kunna roa mig med lite julgrejs i helgen.. Jag vet att det inte är dags att julpynta än.. Men man måste ju iaf ta upp jullådorna å bestämma vilket pynt man ska ta fram å dammtorka måste man göra innan man tar fram massa nya saker.

Övningsköra borde jag oxå.. Åsså är jag sugen på låna en bra bok. Och på att göra julgodis förstås :)

Jaja om jag skulle sluta svamla nu å kanske gå å läsa några sidor å min bok och sen sova lite =)
Goodnight


Kommentarer
egoina

ha en bra dag! :)

2007-11-23 @ 10:01:56
URL: http://egoina.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0