KORKADE JÄVLA BLONDINBELLA

Denna obotligt jävla dumma människa fortsätter att konstant göra mig förbannad över hur dum i huvet hon verkligen är.

Först då hennes skriveri om hur mycket hon föraktar människor som använder mjukisbyxor i skolan, Hur värdelösa vanliga medelsvenssons är, Hennes skryt om att hon aldrig har pantat burkar, Aldrig har lagat mat, Aldrig handlat, Aldrig över huvudtaget gjort nånting... Ändå tror hon sig vara så jävla vuxen. Moderat tillråga på det, Politiskt aktiv.. Vet enligt henne själv mer om politik än de flesta vuxna i sverige gör.. Jo tjena. Och idag skrev hon i sin blogg att man hjälper fattiga länder genom att shoppa.. Haha eller hur. Jag tror inte att 7åriga Jamila får ett öre mer för sitt 18 timmarspass för att rikemansungar i Stockholm springer å shoppar hela dagarna.
Sen var hon ju bar tvungen att skriva om sin nya fina pälsmössa. Du såg ut som en 60årig kärring och din obefintliga IQ lyste runt dig. Äckel



Jag blir så förbannad
www.blondinbella.se


Kommentarer
jess

bra där! jag håller helt med dig om hennes inlägg. Däremot tycker jag att det är onödigt att dra alla moderater och "rikemans ungar" över en kant. Vet inte dina politiska åsikter men även fast man är moderat, som jag, kan ha lite vett i huvudet och fatta länken mellan vår konsumtion och fattigdom. Synd att blondinbella befläckar hela den moderata politiken bara. Usch!

2007-11-24 @ 17:22:57
E

Så jävla klockrent.
Hon är verkligen patetisk. -Efter hennes inlägg om "buy nothing day" .. har hon ytterligare bevisat vilken korkad tjej hon är. Hon har verkligen blundat för hur verkligheten är, jag kan inte förstår hur hon kan ha en sån stor roll inom MUF - hon idiot förklarar ju allting. Moderaterna i det hela, har en politk och skapar ett samhälle som bara berör moderater, de med pengar, som kan köpa och betala allt. Okej, nog om politik snacket. Men hon är tamefan pinsam! Skriver om hur hon kastar runt pengar. Men samtidigt kan man inte sluta läsa bloggen, för att man vill verkligen hitta fler anledningar till varför hon är så korkad. Trots allt kan en del inlägg vara väldigt givande, men det är knappt häften. Blir irriterad- hon får tydligen pengar för skiten också.

2007-11-24 @ 17:31:43
URL: http://missrockstar.blogg.se
´ajlun

tack gode gud att det finns någon som stör mig lika mycket som jag på henne.

2007-11-24 @ 18:11:34
URL: http://justdiamonds.blogg.se
Marielle

Tack kära människa! Det behövs fler som oss! Det äckligaste med henne är att hon tjänar pengar på skiten hon skriver och att mer än helften av hennes läsare tycker att hon faktist är vettig!

2007-11-24 @ 18:35:46
Elsa

Ojj, vrf bry sig så mkt om något en 17åring skriver i sin blogg? Förstår inte hur man orkar lägga tid på att motarbeta människor, lägg tid på att visa er synpunkt ist. (som jag tyckte du gjorde bra med det du skrev om "Jamila"). Ville egensliten bara fråga hur man orkar spendera sin dyrbara tid på att skriva elakheter om andra människor? ;)

2007-11-24 @ 19:30:11
URL: http://minipinan.blogg.se
men Em

hahahahahhahahahahahahha ja älskar hon också :P

2007-11-24 @ 20:27:02
men Em

hahahahahhahahahahahahha ja älskar hon också :P

2007-11-24 @ 20:27:20


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0