Mors Dag + Hemska Drömmar

Jag gick å la mig före 01 så vaknade rätt tidigt imorse... Drack en kopp Thé och såg på Mio Min Mio med Markus, Dammsög å åt lunch... Sen blev jag hemskt mkt trött å gick å la mig.. Å drömde sååå hemska drömmar !!

Dröm 1
Jag kom hem och såg JonnyJävlen stå å fixa nåt i diskhon i köket, Å Mamma sa att han var där för att hjälpa henne diska... Jag blev skiiiiiiiitarg å började skrika å kasta grejer å riva ner allt jag såg.. Slita ner saker från väggarna å kasta kaffeburkar å kaffeskålar.. men när jag skrek var min röst helt svag, Allt jag kastade på golvet försvann.. Det plockadeds upp på en sekund typ å ingen brydde sig ens om hur arg jag var, Dom märkte inte !.  ååh jag var så arg så arg så arg. Åsen började JonnyJäveln säga att jag inte brydde mig om mina syskon åsså började han kladda socker på min tröja så det inte gick bort. Jaa... jag var olidligt arg iaf. Å jag hatade Mamma jättemkt.

Dröm 2
Jag trodde att jag hade vaknat (Asså jag trodde att jag hade vaknat å stigit upp fast jag sov egentligen fortfarande å drömde) Så gick jag till Mamma i drömmen då som jag trodde var verklighet å började berätta om vilken hemsk dröm jag hade haft å hon ba
M- Ja men vadåå ?, Det är ju jättebra att han kan komma hit å hjälpa till.
J- Du hade ju lovat att han aldrig mer skulle komma hit ?!?!
M- Men varför är du så sjuk i huvet ?!

Fan va arg jag var när jag vaknade, Sen duchade jag å var fortfarande helt upprörd.
Jag drömde föresten typ igår ocå nåt liknande, Mamma hade blivit helt sjukt störd å jag försökte ringa Pappa å be han komma å "rädda" mig typ.. Men hon slet bara av mig telefonen hela tiden å  allt var helt hemskt. jag fick sova på nån rutten madrass typ. Sen rymde jag iaf... Å sprang å sprang å var tungen att hitta nåt gömställe... osv kommer inte ihåg men det var hemskt iaf !

Oj justja... Höll på glömma bort att skriva om Mors Dag då... Jag har köpt en present åt mamma ju, 2 Ljusgrejer. Och nu kommer snart Emmeli & Danne hit så ska vi äta Kyckling Tortillas och sen Chokladmaräng tårta. Smaaaarrrrr ;D


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0