Jag har konstaterat några saker.

Och det är inga roliga saker jag har konstaterat.


Sak Nr: 1
Jag måste deffinitivt börja gå och sova tidigare på nätterna/morronen.. Att sova mellan 4-13 är helt enkelt för lite.. Nä tacka vet jag den gamla goda tiden när man utan problem kunde sova tills Mamma ropade "Det är maat"  Alltså vid 16-17, Nu har jag en liten hund och måste stiga upp vid 13 typ = JÄTTETRÖTT.

Sak Nr: 2
Jag måste deffinitivt sluta med mitt tjockande nu !. Sitter just för tillfället å är gaaalet sugen på att gå till köket å hämta nåt mumsigt och garanterat väldigt onyttigt.

Sak Nr: 3
Men jaha.... Jag är för trött för att komma ihåg. Jag kan svära på att jag hade 3 saker. Men nee.. Jag har glömt bort.

Tänk

Tänk

Tänk

Aaah, Justja. Det var ju att börja röra på mig.. Som jag kanske nämt tidigare några gånger eller många gånger har jag ju mer eller mindre alltid ont i nacken och axlarna. Nu har även mina ben gett upp och fy farao vad dom gör ont ! Känns verkligen som om fästena vid höfterna har börjat rosta & kärva. Snart ramlar benen av. Å inte nog med det.. För några månader sen satt jag och åt.. Skulle skära min mat och STRÄCKTE MIG I AXELN. AV ATT SKÄRA MAT. Det mina vänner vill jag lova är illa !. Men vad hände igår då ? Jo. Jag skulle laga mat... Tog fram en stekpanna modell mindre, Den var alltså inte särskilt tung.. Men jag sträcker mig i ryggen av det lilla lyftet. Det gjorde ont flera timmar efter. På riktigt. Jag måste verkligen börja med nån form av träning.


image61


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0