Om Mig :D

Den stabila Oxen har en lugn, ansvarskännande läggning och står stadigt med båda fötterna på jorden. En tålmodig, omtänksam personlighet, Som noggrant överväger alla sina handlingar.
Ett stort behov av såväl ekonomisk som känslomässig säkerhet är kännetecknande och Oxen planerar gärna långsiktigt för en tryggad framtid.
Envishet och viljestyrka hör till bilden, Liksom en långsam metodisk strävan mot högt ställda mål. Oxen behöver få agera i sin egen takt, Därför det inte är någon idé att försöka stressa eller påverka denna fridsamma men bestämda natur.
Här finns ofta både en praktisk och huslig läggning samt en förkärlek till naturen. Oxen älskar allt som är vackert och njutbart; God mat och dryck, Konst och musik, Blommor, Dofter, Erotik, Komfort och skönhet i alla dess former.
Baksidan är att Oxens materiella intressen och ägandebegär tenderar att ta väl stora proportioner. Det är inte ovanligt att den betraktar även sina nära och kära som ägodelar.
Vidare kan det utpräglade trygghetsbehovet resultera i svårigheter med att bryta upp och påbörja något nytt. Oxen vill inte gärna ta några risker utan är i regel förnöjsam som det är. Nödvändiga förändringar ska helst planeras långt i förväg och vara väl genomtänkta.
Uthållighet och tålamod hör tecknet till, Liksom stora fonder av värme och sinnlighet. Humöret är följaktligen lugnt och välbalanserat. Om inte Oxen blir tillräckligt retad vill säga. Då kan reaktionen bli mycket märkbar och dessutom tendera att hålla i sig. I grund och botten är dock Oxen lojal och välmenande och försöker alltid att se till de goda sidorna hos sina vänner. Barn och djur ligger i allmänhet denna godmodiga natur extra varmt om hjärtat.
Tecknet styrs av skönhetsplaneten Venus, varför de flesta Oxar har en säker känsla för kvalitet, färg och form samt en instinktiv medvetenhet om saker och tings "värde".
Verksamhetsområden som har med ekonomi, natur eller skapande att göra brukar locka, alternativt något yrke som går ut på att med tålamod hjälpa andra att utveckla sina resurser.

Inte för att nån lär idas läsa men det var ändå kul att typ allt stämmer :)

image5 


Kommentarer
NINA.

Det är läskigt att läsa sånadär horoskop, för dom stämmer ju ;D söt bild på oss =P

2007-04-17 @ 23:01:38


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0